Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurit me inicialet K. B.

Ekziston dyshimi i bazuar se më datë 21.01.2021, i pandehuri duke mos iu përshtatur rregullave të komunikacionit, në vendkalimin e shënjuar për këmbësorë ka shkaktuar aksident ndaj të dëmtuarës M. S., e cila ka pësuar lëndime të rënda trupore, ndaj fëmijës së saj L. S. dhe A. Sh., të cilat kanë pësuar lëndime të lehta trupore.

Më poshtë mund ta lexoni komunikatën e plotë:

Me këto veprime,i pandehuri dyshohet se ka kryer veprën penale “rrezikim i trafikut publik” vepër e sanksionuara me Kodin Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).

Gjyqtari i procedurës paraprake në Departamentin të Përgjithshëm, pas mbajtjes së seancës dëgjimore, ka konsideruar se qëndrojnë arsyet ligjore për caktimin e paraburgimit ndaj të pandehurit të lartcekur, për zhvillimin me sukses të procedurës penale

Palët kanë të drejtën e ankesës ndaj këtij vendimi në Gjykatën e Apelit.​

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.