Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Nxënësit e tri gjimnazeve kryesore të Prishtinës kanë marshuar pas sulmit seksual ndaj një të miture, nga dy të mitur të tjerë në shkollën “Faik Konica”, në kryeqytet, raporton RTV Albania.

Në këtë organizim është parë edhe ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga.

Në këtë marsh pjesëmarrës janë nxënës të gjimnazeve “Sami Frashëri”, “Xhevdet Doda” dhe “Ahmet Gashi”.

Nxënësit kanë mbajtur parulla në të cilat shkruhet “Ngrite zërin se je femër”, “Mëso djalin me respektu e mësoj vajzën me luftu”, “Dardha pikë nën dardhë, dhuna pikë nën dhunë” e parulla të tjera.

Image
Image
Image
Image
Share: