Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Gresa Mulliqi,vajza që me atraktivitetin dhe bukurin e saj po tërhjek vëmendjen e opinionit.
Ajo është një vajzë met vërtet e bukur dhe atraktive,ajo është bloggere dhe zakonisht merret me reklama të ndryshme përkatësishtë në instagram.
Gresa përveç bukuris së saj ka dëshmuar edhe inteligjencen e saj,ku është në përfundim të studimeve për infermieri.
Një gjë që na bën shumë përshtypje tek ajo është edhe shpirti i saj human që ka dëshmuar shum herë,por ja që ajo nuk ka dëshirë ta përmend edhe shumë këtë pjesë të personalitetit të saj.
Kur e pyesim se a mendon që në një të ardhme të afërm me zhvillu edhe profesionin e infermierisë ajo na thotë se gjithmonë më ka pëlqyer ti shërbejë popullit tim me atë që mundem,pra nëpërmes infermieris pse jo në një të ardhme të afërm të ndihmojë gjithë ata që kanë nevojë,sidomos në këtë kohë pandemie.
Vullneti saj pra për vepra të mira nuk mungon në asnjë moment,met vërtet njerëz si Gresa vendi ynë duhet të ketë sa më shumë të vullnetit të mirë.

Share:

Avatar photo

editor