Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Me keqardhje te plote mora lajmin e hidhur per aksidentin e ndodhur sot ne oret e hershme te mengjesit ne rrugen Podujeve-Prishtine.

Edhe sa vdekje duhet me ndodh qe institucionet lokale dhe qendrore me fillu me punimet e kesaj rruge e cila eshte shendrru rruge me e pa sigurt ne Kosove.

I beje thirrje kryetarit te komunes se Podujeves z.Shpejtim Bulliqi qe me urgjenc dhe seriozitet te madh te fillon bashkepunimin me nivelin qendror (ministrit e linjave, organizatat buxhetore, donator te ndryshem) qe kjo rruge te fillon punimet.

Familjes i shprehi ngushellime dhe dasht Zoti qe keto te jen edhe vdekjet e fundit ne kete rruge.

Share: