Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Sot (e shtunë) shumica parlamentare do të tentojë ta zgjedhë presidentin. Kandidat për presidentë nga Lëvizja Vetëvendosje janë Vjosa Osmani dhe Nasuf Bejta.

Kjo seance pritet të thirret nesër me qëllim të zgjedhjes së presidentit.

Këtë e ka thënë edhe deputeti Haxhi Avdyli. Sipas tij, të shtunen do të votohet Vjosa Osmani për presidente.

Nëpërmjet një shkrimi në Facebook, Avdyli ka arsyetuar ndryshimin e Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme në vend.

Thotë se nuk do të ketë zgjedhje të reja.

“E riamendamentojmë Ligjin për zgjedhjet, e nesër e votojmë Vjosën për Presidente. Ska zgjedhje, krijohet stabiliteti institucional”, thotë Avdyli.

Share: