Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidati nga Partia Demokratike e Kosovës për Kryeministër, Enver Hoxhaj, I ka dhënë një porosi Fatmir Limajt, duke i thënë se deklaratat e tij janë shpifje dhe se po të ishte aq trim, do t’ia thoshte para 15 vitesh.

Hoxhaj, ka thënë se shpifjet e Fatmir Limajt vijnë si pasojë se partia e tij, Nisma, është duke u shuar dhe se PDK nuk deshi ta marrë në koalicion parazgjedhor.

“Po të ishte aq trim, këto do të mi thoshte para 15 vjetëve në parti. Këto deklarata të Limajt janë gënjeshtra, por s’dua të merrem me Fatmirin në këto zgjedhje, se mendoj që as pragun s’do ta kalojë. Mendoj që këto shpifje po i bën sepse partia e tij po shuhet dhe mbijetesën përmes koalicionit deshi ta gjejë në PDK”, ka thënë Hoxhaj.

Share:

Avatar photo

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *