Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK-së, ka mbajtur takim sot me strukturat e Degës së PDK-së në Istog.

Ai ka bërë thirrje për mobilizim për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 14 shkurtit, duke shtuar se zgjedhjet e ardhshme janë për dinjetetin e Kosovës, të UÇK-së dhe të PDK-së.

Hoxhaj është shprehur i bindur se PDK-ja do t’i fitojë zgjedhjet e ardhshme.
Hoxhaj ka folur edhe për mungesën e liderit të PDK-së, Kadri Veseli, dhe ish- liderit, Hashim Thaçi.

Ai ka thënë se mosprania e liderit të PDK-së, Kadri Veseli, dhe ish- liderit Hashim Thaçi, është goditje e rëndë, pasi ata e kanë udhëheq Kosovën në luftë, paqe dhe në shtetndërtim.

“Mungesën e tyre, ta kthejmë në vullnet politik, në organizim politik, për të mbledhur vota sa më shumë për PDK-në”, ka thënë Hoxhaj.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.