Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kryeministri i parë nën Vladimir Putin ka thënë se fjalimi i sotëm i Ditës së Fitores tregoi se presidenti rus është i vetëdijshëm se lufta e tij po dështon.

Ish-kryeministri rus Mikhail Kasyanov tha se Putin është qartazi në telashe dhe se ky është “fillimi i fundit të epokës së Putin-it”.

Duke folur për Sky News, ai tha se presidenti rus ishte “mashtruar” dhe nuk priste nivelin e rezistencës nga Ukraina.

Ish-kryeministri, i cili ka folur më parë kundër luftës, tha se Putin ka “vjedhur” Ditën e Fitores nga rusët si një kujtim i anëtarëve të familjes dhe “krijoi një instrument propagande”.

Ai tha se fakti që nuk u shpall fitore sot do të thotë se forcat ruse po “humbin forcën”.

Ndërkohë, një tjetër ish politikan rus ka sugjeruar gjithashtu se Putin mund të shkarkohet.

“Putin përsëriti citate nga sirtari i zombive, duke mos guxuar asgjë më serioze. Kështu që Kremlini nuk ka më asnjë mashtrim në rezervuar. Tani humbja e Putin-it është çështje kohe!”, ka shkruar në Twitter Genadi Gudkov, një ish-anëtar i opozitës liberale në mërgim.

Share: