Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ky është statusi i Begzad Sinanit:

Të përgzoj z.Kadri Rahimaj për rezultatin dhe suksesin e treguar në raundin e parë në zgjedhjet e 17 Tetorit për kryetar të komunës.

Ti je target i të gjithë analistëve e moderatorëve të paguar në debatet televizive që kemi rastin ti shohim por, Ti po ia del të triumfosh.

Balonin që u munduan dhe po mundohen ta fryejnë me sondazhe, dështun dhe dolën zhgënjyes me rezultatin e zgjedhjeve dhe votën e kamenicasëve.
Përkundër që ishit për herë të parë para mediave u treguat i vendosur dhe bindës para publikut.

Share:

editor