Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Banesa e ish-kryetari të Shtërpcës, Bratislav Nikoliq, është bastisur pasi i njëjti në mesin e 10 personave të arrestuar për shkak të dyshimit të veprave penale “Marrja e ryshfetit”, “Dhënia e ryshfetit” dhe “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”.

Policia e Kosovës pas bastisjes ka konfiskuar edhe dy vetura, të cilat sipas banorëve janë të Nikoliqit.

Aksioni i Policisë ka të bëjë me veprat penale të korrupsionit rreth ndërtimeve pa leje në Brezovicë.

Klankosova.tv ka siguruar pamje edhe nga bastisja e banesës së Nikoliqit.

Share: