Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ish zëdhënësi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi është deklaruar i pafajshëm për zgjerimin/plotësimin e aktakuzës nga Dhomat e Specializuara.

Në fjalën e tij, ai ka thënë se e ka lexuar dokumentin dhe akuzën shtesë dhe është shprehur me bindje të plotë se e ka të vështire ta kuptoj akuzën e parë dhe vazhdimin, pasi thotë se kurrë në jetën e tij nuk ka kryer krime.

“Prandaj deklarohem krejtësisht i pafajshëm. Dhe kërkojmë që gjyqi të shpejtohet dhe të mos na mban kaq gjatë në paraburgim në Hagë”, ka thënë ndër të tjera Krasniqi,transmenton mediumi RTV Albania.

Share: