Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ish Miss Kosova Albina Hashani përveç që është marr dhe merret me spektakle të ndryshme të bukurisë dhe emisioneve të ndryshme qoftë si e ftuar apo si moderatore,ajo tashmë ka vendosur ti futet edhe biznesit,ku ka krijuar brensin e saj të veshjeve ‘Albina Hashani Fashion.
Aty mund të gjeni rroba dhe fustane të ndryshme.
Në një bised të zhvilluar me të ajo na tregon se ndihet e lumtur në atë se qfarë ka zgjedhur dhe me sa vërejtum ne sa ishim me të,ajo kishte filluar furishëm me suksese në biznesin e saj.
Albinës i urojmë suksese ne vazhdimësi dhe te mos ndalet asnjëherë me aktivitetet e saj qoftë ato kulturore apo edhe të biznesit te saj dhe të suksesshëm.

Share: