Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7


Ka ndërruar jetë mëngjesin e sotëm vëllau i ish-kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, Ragipi.

Vëllau i ish-kryeministrit po vuante nga një sëmundje dhe sot ka ndërruar jetë në moshën 64 vjeçare.

Varrimi i të ndjerit o të bëhet sot, më 6 tetor, në varrezat e Arbërisë -Prishtinë, në ora 15:30.

Share: