Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli, i ka vizituar varrezat e fshatit Broboniq të Mitrovicës ku është varrosur nëna e tij.

Veselit për këtë shkak edhe i është lejuar nga Gjykata Speciale vizita në familjen e tij në Kosovë.

Ai fillimisht mbërriti në shtëpinë e tij në Mitrovicë, ku para derës së shtëpisë po e priste bashkëshortja dhe fëmijët.

Nëna e Veselit vdiq të premten.

Share: