Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Vjosa Osmani ka marrë 206 mijë e 570 vota.

Qytetet që më së shumti e kanë votuar Osmanin janë Istogu dhe Prishtina.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.