Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka organizuar tërheqjen e shortit për renditjen e partive politike në fletëvotimin për zgjedhjet e 14 shkurtit, raporton RTV Abania.

Pas tërheqjes së shortit është bërë e ditur se Lëvizja Vetëvendosje do të ketë numrin 127, Lidhja Demokratike e Kosovës do të ketë numrin 132, Partia Demokratike e Kosovës do të ketë numrin 134, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 135 dhe Nisma Socialdemokrate 121.

Më poshtë gjeni renditjen e partive të tjera në fletëvotimin për zgjedhjet e 14 shkurtit:

Partia Rome e Kosovës do të ketë numrin 117.

Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës do të ketë numrin 123.

Lëvizja për Bashkëveprim do të ketë numrin 116.

Kolicioni VAKAT do të ketë numrin 113. 

FJALA do të ketë numrin 138.

Nova Demokratska Stranka do të ketë numrin 131.

Nisma Socialdemokrate do të ketë numrin 121.

Iniciative e Re Demokratike e Kosovës do të ketë numrin 111.

Partia Demokratike e Ashkalinjve të Kosovës do të ketë numrin 127.

Srpska Lista do të ketë numrin 119.

Srpski Demokratski Savez do të ketë numrin 118.

Roman Iniciativa do të ketë numrin 124.

Partia e Ashkalinjve për Integrim do të ketë numrin 130.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.