Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ka votuar edhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca.

Pas votimi, ai tha se “sot është vendimi për t’i zgjedhur kryetarët e komunave”, ndërsa tha se duhet të dalin sa më shumë qytetarë për të votuar.

“Sa më shumë qyetatarë është e rëndësishme që të dalin në zgjedhje”, tha Konjufca.

Ai tha se në fund secili duhet ta pranojë rezultatin.

“Urojmë që procesi zgjedhor të shkojë sa më mirë dhe në fund secili ta pranojë rezultatin”, u shpreh kryeprlamentari para gazetarëve.

Share: