Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidatja për asambleiste nga Lista Ideal,Kosovare Murtezaj,premton përkushtim dhe mbështetje për tëgjith,postimi i plotë në facebook:

Drenicës qe na e ndezë shpirtin , kurajën dhe përkushtimin i jam dhënë personalisht e profesionalisht.
Drenicës tonë perveç , dashurisë dhe kontributit, ja kom borxh kohen dhe perkushtimin e plotë per përmbushjen e nevojave dhe kërkesave tuaja .
U jam përgjegjëse dhe u falenderohem!
Ideal 113✔️
Kosovare Murtezaj 23✔️

Share: