Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, është shprehur i habitur sesi njerëzit e votojnë subjektin politik Lëvizje Vetëvendosje.

Ai këto komente i ka bërë në T7, pasi u parashtrua pyetja nga analisti politik, Rron Gjinovci, se pse është votuar PDK pas vitit 2014.

“Në aspektin e lirisë personale, secili qytetar i Kosovës ka të drejtën me vendos për kë të votojë. Edhe unë me siguri, nëse do më pyesni, do të habitesha, përse njerëzit e votojnë partinë Vetëvendosje. Si njerëzit mund të manipulohen nga Albin Kurtid he nga fakti që njerëzit nuk mund ta vërejnë transformimin e tij të hatashëm nga ai që ka qenë dhe ai që është”, ka deklaruar ai.

Krasniqi, tutje ka thënë se PDK-ja nuk trajton vetëm aspektin individual por edhe krizën shoqërore që e ka kapluar vendin.

Kjo erdhi pas kërkimfaljes që bëri analisti Gjinovci në studio, duke thënë se qëllimi i tij nuk ishte ta fyej ndokë.

“Kërkoj falje sepse nuk është qëllimi im me i fy e ofendu njerëzit por si një observues, si një person që e ka përcjell politiken, prej 2014 deri më 2019 nuk kam parë asnjë reformë në PDK dhe arsye pse dikush ish dashtë me votu PDK-në”, tha Gjinovci.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *