Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kryetari i Rinisë Demokratike të degës së PDK-së në Glloboçicë, studenti i mjekësisë, Bashkim Luma, i bashkohet Lëvizjes VETËVENDOSJE!, shkruan RTV Albania.

Këtë e konfirmoi kryetari i Qendrës, Avni Tafili, në një publikim në faqen e tij zyrtare.

Së bashku me Bashkim Lumën anatarësohet në Vetëvenodsje edhe i riu Elham Luma.

Postimi i plotë:

Në Lëvizje na u bashkuan Bashkim Luma e Elham Luma.

Bashkimi është një qytetar aktiv e student i zellshëm. Ai ndjek studimet në fushën e mjekësisë në Universitetin e Tetovës. Bashkimi ka qenë kryetar i rinisë demokratike në Glloboçicê. Ai ka kohë që beson në parimet dhe qëndrimet e Lëvizjes, por erdhi dita ta publikojë vendimin e tij. Me Bashkimin, edhe shumë të rinj, studentë e aktivistë i janë bashkuar Lëvizjes, njëri prej tyre, Elham Luma. Elhami është punëtor e student.

Bashkë me Gajurin, aktivistin tonë prej mërgatës së Zvicrës, iu dëshiruam mirëseardhje.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *