Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Policia e Kosovës ka arrestuar disa persona të dyshuar për zhvillimin e kanzioneve ilegale në Karaçevë të Kamenicës.

Madje i njëjti institucion ka urdhëruar edhe rrëzimin e këtyre kazinove, shkruan RTV Albania.

Për aksionin e zhvilluar mëngjesin e sotëm ka folur edhe Kadri Rahimaj, kryetari i Kamenicës.

“Ne koordinim të plotë me institucionet e sigurisë dhe drejtësisë, është realizuar me sukses aksioni për parandalimin e ushtrimit te veprimtarisë se paligjshme të lojërave te fatit”.

“Policia e Kosovës dhe Prokuroria edhe një herë e dëshmuan profesionalizmin e lartë. Ne do të jemi të gatshëm që në çdo kohë të kontribojmë në mënyrë aktive, në luftën ndaj aktiviteteve ilegale”.

Share: