Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Për katër vite me rradhë Kabineti i Kryetarit të Komunës ishte një zyrë e mbyllur për qytetarët tanë, me sisteme të larta sigurie e alarmi.

Sot, me kërkesën time si kryetare e komunës angazhova kompaninë përgjegjëse të kontraktuar nga pushteti i kaluar, që të deaktivizojë sistemin sigurisë dhe të alarmit, në mënyrë që qytetarët tanë të ndihen më rehat kur vizitojnë Kabinetin e Kryetarit.

Dita e sotme, pas katër viteve shënon hapin e parë të transparencës në raport me qytetarët tanë.

Qeverisja jonë do të jetë reformatore në politika konrete!

Share: