Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Lideri i Lëvizjes Vetëvendsoje, Albin Kurti është deklaruar pas vendimit të Gjykatës Supreme, ku është vendosur që Kurtit të mos i lejohet kandidimi.

Kurti gjatë një vizite në Prizren, tha se ende nuk e ka parë vendimin e Supremes, pasi që ta shohin vendimin thotë se do ta analizojnë që të ndërmarrin hapa të mëtutjeshëm.

“Secili prej jush duhet ta mbështet listën e VV-së. Neve na duhen 61 deputetë. Të votohet masivisht ashtu sic ka aplikuar mërgata jonë. Më 14 shkurt le ta bëjmë festë të VV-së. Unë nuk e kam parë atë vendim, kur të vjen në zyrën e LVV-së, e trajtojmë dhe e analizojmë se çfarë hapa do të ndërmarrim më tutje, që të ankohemi nëse është kështu”, ka thënë Kurti.

Ai ka bër thirrje të dilet në zgjedhje masivisht.

“Qytetari është mbreti i Republikës. Me 14 shkurt le ta kemi edhe referendumin. Dilni në zgjedhje ama bash secili”, deklaroi Kurti në Prizren.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.