Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka emëruar edhe një zëvendësministër në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim.

Siç njofton Zyra e Kryeministrit, Mevlud Sinani është zëvendësministri më i ri në Qeverinë Kurti, raporton RTV Albania.

Kurti i ka uruar suksese Sinanit në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tij.​

Share: