Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar pas reagimeve pas mos mirëpritjes së kreut të Lëvizjes Vetëvendosje në këtë komunë.

Jashari, thotë se komuna që ai udhëheq, është e të gjithë shqiptarëve që ia duan të mirën vendit, andaj sipas tij, secili nga ta është i lirë dhe i mirëseardhur kurdo dhe pa asnjë brengë, shkruan rtvalbania.tv

“Secili nga Ne ka të drejtë të shprehë bindjet e tij politike e partiake, në mënyrë demokratike kudo në Kosovë. Shoqëria jonë, bazuar në sfidat e së kaluarës, më së miri i di dhe i vlerëson liritë dhe të drejtat e njeriut. Komuna që unë udhëheq, është e të gjithë shqiptarëve që ia duan të mirën vendit, andaj secili nga ta është i lirë dhe i mirëseardhur kurdo dhe pa asnjë brengë”, shkruan Jashari në Facebook.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *