Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Nxënësit dhe personeli mësimor i përgjigjen pozitivisht Ministrisë së Arsimit dhe tanimë kanë hyrë në objektin shkollor duke nisur mësimin në shkollën e Karaçevës së Poshtme “Asllan Thaçi”. I njejti proçes pritet të zhvillohet edhe në fshatrat tjerë ku presim raportime në çdo moment.

Share: