Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Me lot gëzimi nisi mbarë mësimi edhe në shkollën e Shipashnicës së Poshtme. Nxënësit ju rikthyen mësimit… Me këtē përmbyllet me sukses faza 1 e rikthimit nëpër objekte shkollore sipas Vendimit të Ministrës Nagavci. Busavata dhe Kopërnica pritet të fillojnë mësimin mbasdite!

Share: