Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Është votuar në Qeveri Projektligji për ndryshimet në ligjin për Zgjedhje.

Kryeministri, Albin Kurti ka thënë se ky projektligj është inicuar edhe në legjislaturat e kaluara dhe se mundëson votimin e diasporës në ambasada dhe konsullata duke ua ofruar mundësinë për votim më të lehtë.

Share: