Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7


Presidenti i Ukrainës, Vlodomyr Zelensky, është lajmëruar pas një bisede telefonike që ka zhvilluar me presidentin e Turqisë, Reccep Tayip Erdogan, shkruan RTV Albania.

Zelensky ka lënë të kuptohet se Erdogan ka marrë vendim që të mos lejojë kalimin e anijeve luftrake ruse në Detin e Zi dhe se i ka ofruar Ukrainës ndihmë ushtarake dhe humanitare.

“Këto janë shumë të rëndësishme për ne sot. Populli i Ukrainës nuk do t’ua harrojë këtë”, ka shkruar Zelensky.

Share: