Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Largohet edhe kamioni i fundit me mbishkrimin “Mirësevini në Asociacionin e Komunave Serbe” që ka qëndruar afër rrugës në Jarinje, raporton RTV Albania.

Në një prej pikave në Jarinjë ku janë të grumbulluar disa protestues serbë është ndalur edhe një kordon i Policisë së Kosovës, pasi kamioni nuk ishte larguar nga rruga.

Më pas, përfaqësuesi i Policisë ka pasur edhe një komunikim me përfaqësues të KFOR-it, dhe janë tërhequr përsëri në pozicionin fillestar, para se të nisnin largimin.

Një pjesëtar i Policisë së Kosovës është dëgjuar teksa thotë se “Ne e kemi planin tonë”.

Derisa numri i pjesëtarëve të KFOR-it është rritur.

Share: