Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Laura Krasniqi,një moderatore jashtëzakonisht me abicie të mëdha,e zonja dhe e suksesshme në çdo punë që i besohet.

Vullneti dhe gatishmëria për të vazhduar në realizim të qëllimeve dhe planeve të saj e bënë Laura Krasniqin,si njëra ndër moderatoret më të shkathëta që ka Radio Televizioni i Kosovës.

Një jetë në Tv,ajo reliasht u rrit në mediumin publik,ku vazhdon dhe sot e tutje me emisione dhe dokumentare të shkëlqyera,të realizuara dhe të udhëhequra në mënyrën më perfekte të mundshme nga Laura.

Përveç emisioneve dhe dokumentareve të ndryshme,të cilat kanë pasur shikushmëri dhe interesim të madh nga shikuesit për t’i ndjekur me kurreshtje dhe vëmendje këta emisione dhe dokumentare,ajo ka udhëhequr dhe moderuar dhe shumë evenimente të ndryshme të modës.

Pra me një fjalë gjithmonë aty ku i është dhënë detyra dhe përgjegjësia ajo ka qenë aty,e motivuar dhe me plotë vullnet për të realizusr diçka të bukur,vetëm e vetëm shikuesit të jenë të kënaqur.

Le të mbesim me shpresē se moderatoret e zonja,simpatike dhe të suksesshke si Laura,tē jenë në rritje e sipër.

Share: