Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kryetari i Nismës Social Demokrate

Fatmir Limaj ka Vizituar Degën e Nismes Social Demokrate në Vushtrri .

Limaj është informuar nga Kryesia e Degës së Vushtrris rreth konsildimit të degës dhe pregatitjes së listës për Asamble Komunale në Vushtrri.

Share: