Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ish antari i LDK-së Luan Gacaferi,tash mbështetës i zonjes Vjosa Osmani,ka publikuar foton,kur Albin Kurti dilte para autoblindave serbe dhe qindra policëve serbë,për të protestuar kunder regjimit Serb.

Shkrimi i plotë:

Albin Kurti para autoblindave serbe dhe qindra policëve serbë!

Kjo foto është për ata me “mitraloza n’krahë” e më thasë t’pareve të vjedhura, n’shpinë!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.