Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Lumir Abdixhiku është zgjedhur kryetar i ri i Lidhjes Demokratike të Kosovës.


Ai ka marrë votat e mjaftueshme të delegatëve të partisë që të zgjedhet në raundin e parë, duke mundur kështu dy kundërkandidatëve të tij, Lutfi Haziri dhe Besian Mustafa.

Abdixhiku ka marrë besimin e më shumë se të gjysmës së delegatëve, ka fituar 190 vota të delegatëve që janë numëruar deri tani.

Share: