Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Sqarim për opinionin publik

Marrë parasysh “lajmet” që po qarkullojnë në disa portale lidhur me gazin lotsjellës të hedhur mbrëmë në koncertin e Goran Bregoviçit në Korçë, sqarojmë për opinionin publik se kjo nuk është organizuar nga Lëvizja VETËVENDOSJE!. Qëndrimet tona për këtë koncert dhe për këngëtarin në fjalë janë bërë publike në aksionin me banderolë të organizuar në Korçë në datën 19 gusht 2021.

Ka shkruar qendra e LVV në Shqipri,në rrjetin social Facebook.

Share: