Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ka shumë fjalë për të përshkruar këto kafshë shtëpiake. Ato janë misterioze, të pavarura,te qeta aq sa dhe të rrëmujshme.

Megjithatë, nuk ka asnjë mënyrë për të parashikuar sjelljen e këtyre kafshëve të vogla magjike. Pavarësisht se janë rritur pranë njerëzve, ato gjithmonë do të bëjnë diçka të re për të na befasuar. Kjo mace që do të shihni në foto galerinë më poshtë ka pasion të saj xhirot me motorr dhe duket i zoti i saj “nuk ia prish qejfin”.

Share: