Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Hedhja e gazit lotsjellës në koncertin e Goran Bregoviqit në Korçë i ka mbushur me më shumë inat mediat serbe.

Mediumi “Blic.rs” e quan skandal atë se çka ndodhi në Korçë.

Performanca e Goran Bregoviqit u bojkotua nga shumë shqiptarë sonte dhe numri i pjesëmarrësve ishte i vogël. 

Këngët e Bregoviqit ishte frymëzim për forcat paramilitare serbe që kryen krime e gjenocid në Kosovë.

Share: