Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Mihrije Braha,këngëtarja e njohur me prejardhje nga Mitrovica,këngtarja e shum hiteve që shum e shum gjenerata u rriten me këngët e saj,vuajtën u dashuruan.
Hitet e saja janë të pa numërta,angazhimet e saja tashmë e një kohë nuk janë vetëm në muzikë dhe spektaklin Odeon,por ajo siç edhe tashmë e dinë shumica ajo ka eshe biznesin e saj të quajtur ‘Mihrijr Braha Fashion’ku me fustanet e ndryshme elegante çdo ditë e më shum po afirmohet biznesi saj kogja shum i suksesshëm.
Mihrije Braha si duket e ka ndalur kohën dhe spo plaket fare,format e saj të trupit dhe pamja e sajë nuk dallon prej se e njohim të gjithë,pra deri sot ajo ka qëndru e njejta si me pamjen poashtu me zërin e saj të ëmbël dhe sukseset e saj të pafundme.
Mihrija përndryshe është edhe gruaja e këngëtarit të njohur Naim Abazit dhe kanë një djal që quhet Plator.

Share: