Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kryetari i Listës Serbe dhe ministri për komunitete dhe kthim, Goran Rakiq, e ka cilësuar hipokrit qëndrimin e liderëve shqiptarë ndaj dialogut dhe zgjidhjes së çështjeve të hapura midis Beogradit dhe Prishtinës, që sipas tij ilustrohet më së miri nga deklarata e fundit e Albin Kurtit, i cili tha publikisht se ”Prishtina nuk ka ndërmend të formojë Asociacionin e komunave me shumicë serbe”.

“Në përkthim, me këtë deklaratë, Kurti në fakt ka treguar publikisht se ai nuk dëshiron dialog dhe nuk dëshiron normalizimin e marrëdhënieve, dhe se sjellja e tij deri më tani ka qenë duke vepruar’’, është shprehur ai, shkruan tanjug.


‘’Kjo është gjithashtu një shuplakë në Bashkimin Europian nën kujdesin e të cilit marrëveshja e dialogut, por edhe donatori më i rëndësishëm dhe më i madh”, përfundoi ai tutje ​​në një deklaratë.

Share: