Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Disa persona janë arrestuar nga policia e Shqipërisë në Korçë si të dyshuar për hedhjen e gazlotsjellësit në Festën e Birrës në Korçë, atje ku po mban koncert edhe këngëtari serb, Goran Bregoviq.

RTV Albania ka siguruar pamje nga momenti i ngjarjes, ku shihen disa persona duke u përcjellë nga forcat shqiptare deri tek vetura e policisë.

Ende nuk dihet numri i saktë i të arrestuarve.

Gazlotsjellësi ishte lëshuar në mes të turmës, ku në mesin që e personave të pësuar ishte edhe një fëmijë.

Përkundër kësaj, Bregoviq po e vazhdon koncertin në Festën e Birrës, në natën e fundit të saj. 

Këngëtari serb është kundërshtuar zëshëm si në Kosovë dhe në Shqipëri për mbajtje koncerti, i cili është akuzuar për se këngët e tij nxitën nacionalizmin serb dhe nxitën ushtarët serbë të shkaktojnë masakra në Kosovës dhe Bosnje e Hercegovinë.

Share: