Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

4 persona të infektuar me koronavirus kanë vdekur në 24 orët e fundit. 3 prej viktimave janë gra dhe një burrë. Ministria e Shëndetësisë ka treguar edhe se të çfarë grumposhash janë viktimat, raporton RTV Albania.

Bazuar në infografikën e MSH’së, një prej viktimave i takon grupmoshës 60-69 vjeç, një viktimë të grupmoshës 70-79 vjeç dhe dy viktima janë të moshës mbi 80-vjeçare.

Rastet e vdekjes janë të regjistruara në komunën e Malishevës, Klinës, Vushtrrisë, Obiliqit.

Share: