Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kryetari i LDK’së, Isa Mustafa ka thënë se nuk do të kundërshtonte një kthim të Vjosa Osmanit në parti, transmeton RTV Albania.

Mustafa thotë se edhe njerëz të tjerë para Osmanit ishin larguar e kthyer pastaj në LDK.

‘’Ne kemi praktiku edhe më parë që njerëzit të shkonë dhe t’i pranojmë që të kthehen. Kemi Nexhad Dacin. S’kam asnjë kundërshtim që zonja Osmani të kthehet në LDK dhe kurrë s’ka pasë arsye që ajo të largohet kështu sic është larguar. Se kemi përjashtuar. S’ka pranu që Hoti të zgjidhet kryeministër dhe kjo ka qenë arsyeja pse e kemi respektuar një dispozitë të statusin, por nuk e kemi përjashtuar’’, ka thënë Mustafa në një emision shqiptar.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.