Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

LUFTA NË UKRAINË

Shkrimet e mija kronologjike për paralajmërimin e shpërthimit dhe zhvillimit të mundshëm të Luftës së Tretë Botërore!

Ja titujt:


Me 24 Janar 2022

NËSE REPUBLIKA SHQIPËTARE E KOSOVËS,
BOSNJA DHE UKRAINA
NUK ANTARËSOHEN URGJENTISHT NË NATO, ATO JANË SERIOZISHTTË RREZIKUARA NGA RUSIA DHE SERBIA!

VETËM ANTARËSIMII TYRE NË NATO DHE FURNIZIMII TYRE ME ARMATIM PËR VETMBORJTJE, MUNDET ME NDAL AGRSONIN E RUSISË DHE AGRESIONIN E SERBISË!


29 Janar 2022

LUFTA E TRET BOTËRORE PO TROKET NË DERË!

BOTA DUHET ME NDAL HITLERIN RUS!


02 shkurt 2022

Nga Hitleri rus nuk është e kërcnuar vetëm Ukraina!

FLOTA DETARE RUSE NË UJRAT E MESDHEUT MUNDET ME GODITË ÇDO KRYEQYTET TË VENDEVE TE BASHKIMIT EUROPIAN ME RAKETA ME RREZE TË MESME TË VEPRIMIT NGA ANIJETE VETA LUFTARAKE!


Me 11 shkurt 2022

NDALENI HITLERIN RUS!


Me 11 SHKURT 2022

Lajm

TURQIA E FURNOZON UKRAINËN ME DRONA LUFTARAK KUNDËR RUSISË!


M 13 Shkurt 2022

HITLERI RUS PO I KËRCNOHET EVROPËS!

EVROPA PO E PYET PUTININ:
PO TA MBAJTI, SHTYPE ÇKA PO PRET?


Me 20 Shkurt 2022

Ai i cili e provokon Luftën e Tretë Botërore, vet do të digjet në te!

RUSIA SI SERBIA,
PUTINI SI MILLOSHEVIQI,
KA MARR TURR DREJTË LUFTËS NË UKARINË,
SIKUR HITLERI DREJT STALINGRADIT, NË FUND TË CILËS LUFTE RUSIA KA ME U NDA SI ITALIA E MUSOLINIT!


Me 25 Shkurt 2022

Aleanca Antifashiste botërore kundër agresonit të Rusisë në Ukraninë!

JA PSE ËSHTË ME RËNDËSI ME U RRESHTUA KUNDËR AGRESONIT RUS NË UKRANINË!


Me 26 shkurt 2022

Video-dokument për krimet e Ushtriës ruse ndaj civilve në Ukraninë!


Me 26 shkurt 2022

Patriotët janë zemra e çdo kombi!

Respekt!


Me 26 Shkurt 2022

POPULLI RUS DUHET VET ME E NDAL PUTNIN,
NËSE NUK KA DËSHIRË TË PËSON SI GJERMANIA,
GJATË DHE PAS LDB!


Me 27 Shkurt 2022

PO, DËNIMIT TË AGRESIONIT RUS NË UKRANINË!


Me 27 Shkurt 2022-02-28

VLADIMIR PUTIN MOS VRAJË FËMIJË NË UKRAINË DHE IK NGA TOKA E TYRE SA MË PARË, SEPSE KUSHTU PO JU HAP VARRE FËMIJËVE TË RUSISË!


Me 27 shkurt 2022

NGA GJERMANIA NË UKRANINË, PRAN 5000 HELMETAVE, SHKOJN EDHE 500 RAKETA DHE 1 000 ANTIANKE!


Në foto: Putin, Millosheviq, Hitleri dhe Diktatori Franko

Shkruan: Abdullah Prapashtica

Share: