Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Temperaturat kanë shënuar ulje mjaft të ndjeshme në Ballkanin veriperëndimor dhe pjesë të Ballkanit verior dhe perëndimor.

Cikloni i stacionuar në qendër dhe lindje të Evropës po shkakton ulje të temoeraturave dhe reshje të mëdha në ato rajone, ndërkohë në territoret tona një valë reshjesh atmosferike priten sonte dhe nesër, por nuk priten reshje të mëdha.

Share: