Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Petrol Company ju prezanton befasinë e shumëpritur në Ditën e Verës, nga 21 qershori e deri më 26 qershor, përfitoni nga zbritjet e pa pame!

Pikërisht në Ditën e Verës, Petrol Company zbret çmimet në Benzinë dhe Diesel, në të gjitha pikat dhe për të gjithë klientët e saj, ku çmimi për litër do të jetë: Benzinë 1.70 Euro ndërsa Diesel 1.85 Euro.

Shfrytëzojeni ofertën dhe furnizohuni me derivate cilësore si dhe me çmime më të lira në vend, në Petrol Company.

Share: