Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Rrugëtimi i ti politik nuk ka qenë i lehtë. Nikolla ishtë në ballë të luftes i reshtuar përkrah Çlirimtarvë, po ashtu tani i reshtuar përkrah Ramush Haradinaj është pjes e listës së kandidatëve të AAK-sëpër deputetë në Kuvendin e Republikës së Kosovës, i rreshtuar bashkë për ndryshimin e sigurt.

Ju bashkova atëdheut në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, shumë personalitete frymëzuese takova ato ditë lufte, me të cilët përjetuam shumë dhimbje e krenari, shumë nga ta nuk janë më. U përulem përjetësisht të gjithë atyre që dhanë jetën për liri. Ajo është koha më e lavdishme e jetës sime, kohë të cilën me shumë ëndje e kujtoj dhe mburrem që kisha mundësinë të kontribuoj për lirinë e vendit tim.

Kuvendi i Republikës së Kosovës duhet të përfaqësohet nga një kulturë dhe frymë atëdhetare politike, me plot përgjegjësi, dinjitet dhe përkushtim.

Sot, si asnjëherë më parë, të rreshtohemi drejt vlerave të vërteta dhe atyre që përnjëmend duan ta shohin Kosovën tonë në vrullin e shtetndërtimit, të cilin nuk ka kush të na e ndalojë.

Na priftë e mbara në këtë rrugëtim!

Sinqerisht,

I juaji Nikoll Perkaj

Share:

Avatar photo

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.