Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Është zbuluar slogani i partisë NISMA SOCIALDEMOKRATE.

“Me Çlirimtarët”, është fjala që ka zgjedhur kjo parti me lider Fatmir Limaj.

“UÇK nuk është e kaluara, është themeli i shtetit. Ne jemi krenar me këtë trashëgimi dhe do ta mbrojmë atë.Me Çlirimtarët- këta jemi ne, kjo është ajo që na definon”, shkruan Limaj në FB.

Kujtojmë që edhe partitë e tjera tashmë kanë bërë publikuar sloganet e tyre për zgjedhjet parlmentare të 14 Shkurtit.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.