Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kur përmendet Flora Gashi,meniher na bien ndërmend këngët dhe klipet e saja të suksesshme.
Flora,ky emër që çdo ditë e më shumë edhe pse me një karrier shumvjeçare,ajo çdo ditë e më shumë po korr suksese në fushën e këndimit,aktivitetet e saja nuk ndalen verë e dimër asnjëherë,duke qenë aktive në dasma të ndryshme,mbramje rinore verore,si dhe mbramje të shumta të pa numërta në diasporë.
Flora së fundmi edhe një pjesë të kohës së saj po ia kushton biznesit të cilin e ka titulluar “Flora Fashion”,e cila gjindet në Suharek dhe ka shum rroba dhe fustane të bukura me çmime të volitshme.
Poashtu Flora është një bashkëshorte dhe një nanë e mrekullueshme,e përkushtuar maksimalisht ndaj familjes.

Share: