Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Meridona Qallakaj,met vërtet një vajzë e zonja në modelizëm,ftesat e ndryshme në drejtim të saj për të marrë pjesë në evenimente të ndryshme të modës,nuk ndalen në asnjë moment.

Meridona,sukseset e saja i ka të pa ndalshme qoftë si modele poashtu kohës fundit ka filluar edhe si grimere,ku met vërtet edhe në këtë punë po del të jetë mjaftë e suksesshme.

Ajo poashtu është e ftuar për të marrë pjesë në seriale dhe filma të ndryshme vendore,por që ende nuk ka marrë ndonjë vendim se a do të bëj pjesë në ndonjërin prej tyre apo jo.

Përveç se është mjaftë e zonja në punët që ajo bënë,ajo është shumë e afërm edhe e dashur si njeri me gjithë ata njerë që e rrethojnë,këtë e thonē shumë që e kanë njohur dhe që e njohin Meridonën.

Planet e saja për të ardhmen janë të shumta,por Meridona nuk preferon të zbulojë diçka për momentin.

Ne i urojmë shëndet,suksese dhe plane të realizuara asaj,transmenton mediumi RTV Albania.

Share: