Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Tashmë shumica ata që përdorin rrjete sociale,përkatësisht instagram është e pamundur mos ti njohin Gresën dhe Asebrën.
Ato njihen si blogere të zonja dhe të suksesshme,përveq që janë të zonja dhe të suksesshme ato është e pamundur të mos i’u bien në sy me elegancën,klasin,dukjen e tyre poashtu provokative dhe bukurinë e tyre.
Ato tashmë janë kogja të ndjekura dhe atraktive në rrjetet sociale.
Përpos që janë të ndjekura dhe të pëlqyera sidomos nga gjinia mashkullore në rrjetet sociale ,ato poashtu kanë treguar që dinë të jenë të sukseshme dhe në fusha tjera ku kanë vendosur të studiojnë degë të ndryshme dhe shum të rëndësishme për ta.
Gresës dhe Asebrës i urojmë shëndetin si pikspari,poashtu dhe sukseset e tyre në atë se çfarë zgjedhin ato mos t’iu mungojnë asniherë.

Share: